Barriers

Om de bezoekers van uw evenement optimale veiligheid te bieden en de horeca gastvrij in te richten, is afscherming middels de stevige barriers van Freyja een goede oplossing.

Stage- en crowdbarriers

Freyja heeft een compleet lichtgewicht stage- en crowd barrier systeem uitgevoerd in aluminium op voorraad. We hebben 3 modellen beschikbaar: Rechte barriers van 1 meter breed, barriers met flexibele hoeken en barriers met kabeldoorvoer.

Rechte barrier 1 meter breed
De stage barriers of crowd barriers van Freyja zijn de ideale oplossing voor een veilige scheiding tussen bezoekers en podium. Ze zijn maar 1,2 meter hoog waardoor het zicht op het podium niet gehinderd wordt. Aan de publiekszijde bevindt zich een voetplaat die voor extra stabilisatie zorgt. Aan de podiumzijde bevinden zich kleine opstapjes die een beveiliger kan gebruiken voor eventuele evacuatie van bezoekers.

Barrier met flexibele hoeken
De barrier met flexibele hoeken sluit naadloos aan op de rechte barrier. De hoek kan variëren van 90 tot 270 graden. Het robuuste scharnier absorbeert de krachten waarvoor de barrier is ontworpen. De flexibele hoek kan worden gebruikt als zowel een binnen- als buitenhoek. Er zijn voetplaten beschikbaar van 90 graden om de hoek nog meer stevigheid te geven, maar de flexibele hoeken kunnen ook zonder voetplaat worden gebruikt.

Barrier met kabeldoorvoer
De ‘Snake Gate’ is een speciaal ontworpen barrier geschikt voor de doorvoer van de kabels van het podium naar de “FOH” (front of house) in combinatie met een deur van 50 cm. Deze barriers met stevige voetplaten beschermen uw kabels tegen scherpe randen. De geïntegreerde deur vergemakkelijkt de toegang van het podium naar de FOH voor technici of beveiligingspersoneel.

Productdetail
Afmeting stage barrier
1,05 x 1,22 meter (l x h)

Materiaal
Aluminium

Gewicht
± 35 kg

Inhoud Dolly
10 stage barriers

Productsheet
Offerte aanvragen

Bar barriers

De kunststof bar- of horeca barriers, zijn van zwart gerecycled kunststof met daarboven een afzetblad van roestvrij staal. De bar- of horeca barrier kan niet hetzelfde ingezet worden als een stage barrier!

Productdetail
Afmeting bar barriers
1,05 x 1,25 x 1,18 meter (l x b x h)

Afmeting RVS afzetblad
1,05 x 0,30 meter (l x b)

Materiaal
Kunststof met RVS afzetblad

Gewicht
± 35 kg

Inhoud pallet
10 bar barriers

Productsheet
Offerte aanvragen