Montage en demontage

Bij Freyja helpen wij u graag. Wilt u geen omkijken naar de montage en demontage van uw hekwerken? Wij verzorgen dat graag voor u. We hebben het materiaal, de expertise en de mensen in huis om uw hekwerk snel en vakkundig te plaatsen en weer weg te halen.

Neem contact op!

FenceBox®

Om transport, opslag en (de)montage van het hekwerk zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, hebben we een uniek transportmiddel ontwikkeld; de Fencebox® . Naast het hekwerk zitten ook de bijhorende accessoires in de Fencebox®, zoals kunststof blokken, klemmen, schoren en grondpinnen.

Belangrijk!
Wij vragen u vriendelijk om na afloop van uw huurperiode de hekken op dezelfde manier in de FenceBox® terug te plaatsen, net zoals u deze ontvangen heeft; per soort en per kleur bij elkaar. Als u een FenceBox® met foliehekken heeft, zet dan alle zeilen naar dezelfde kant en het buitenste hek met het zeil naar binnen. zet. De blokken graag plaatsen zoals hieronder afgebeeld.

Productdetail
Afmeting open hek 3,50 x 2,00 meter (l x h)

Inhoud FENCEBOX®
29 hekken (101,5 meter)
30 blokken
35 klemmen
7 schoren
7 grondpinnen

Productsheet
Offerte aanvragen

Transport

Afspraak is bij ons echt afspraak; we leveren uw hekwerk gegarandeerd op de juiste tijd op de juiste plaats. Alle materialen van Freyja worden met eigen transportmiddelen vervoerd. Hierdoor is Freyja onafhankelijk en flexibel.

Productsheet