Freyja Events, uw partner in hekwerk

Zoekt u een partner voor hekwerk op uw evenement of festival ? Dan bent u bij Freyja Events aan het juiste adres. Wij verhuren en verkopen een uitgebreid assortiment hekwerken; bouwhekken, dranghekken, doorloophekken, toegangspoorten, roadblockers, enz. Met innovatieve producten, jarenlange ervaring en een fantastische teamgeest geven wij invulling aan uw wensen. Uw project is onze uitdaging!

Ons assortiment hekwerk

Sterk in kwaliteit

Kwaliteit en veiligheid staan voorop als het gaat om hekwerk. We werken nagenoeg alleen met hekken uit eigen voorraad die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Daarnaast gaan we ook mee met de tijd en de vraag van onze klanten. We volgen deze ontwikkelingen op de voet om zo innovatieve producten te ontwikkelen die u meerwaarde bieden. Denk bijvoorbeeld aan de FenceBox®; een uniek transportmiddel voor uw hekwerk dat het beste van alle vergelijkbare middelen combineert.

Lees meer over de Fencebox®

Sterk in ontzorgen

Ontzorgen van onze klanten vinden we heel belangrijk. Daarom is onze service ook van hoog niveau. Voor zowel het transport als voor de montage en demontage werken we met een vast team van medewerkers. Alle medewerkers hebben jarenlange ervaring, kennen onze klanten en denken mee over de meest optimale invulling van uw project. Of het nu linksom of rechtsom moet, wij krijgen het altijd voor elkaar om aan uw wensen te voldoen.

Sterk in betrouwbaarheid

U kunt altijd op ons rekenen. Letterlijk, want we zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week gedurende 365 dagen per jaar bereikbaar. Afspraak is bij ons ook echt afspraak; we leveren uw hekwerk gegarandeerd op de juiste tijd op de juiste plaats. En heeft u een last minute vraag? Dat lossen we vanzelfsprekend ook op. Dat kan, omdat we werken met een hechte club mensen zodat we snel kunnen schakelen en flexibel zijn.


Op zoek naar hekwerk voor uw bouwplaats? Freyja Bouw verhuurt, levert, monteert 24/7 oersterk, robuust en goed hanteerbare bouwhekken.

FREYJA BOUW

Creeër extra beleving
Met onze sfeerhekken

Bekijk mogelijkheden